10-jarige heeft een date voor het bal nodig. Kijk wie er enkele seconden later door de deur wandelt…

Op de leeftijd van 6 jaar werd er bij Rebekah het myelodysplastisch syndroom vastgesteld, een type kanker waardoor het beenmerg niet voldoende gezonde bloedcellen produceert. De behandelingen hebben voorlopig helaas nog niet tot een remissie geleid. Nu vier jaar later doen haar oudere broers en zussen er alles aan doen om de tijd die haar nog rest met ongelooflijke herinneringen te vullen.

dansen

AJ is de 15-jarige broer van Rebekah. De tiener uit South Dakota maakte zich op voor zijn eerste bal op de middelbare school ter gelegenheid van Valentijnsdag. Maar in plaats van een klasgenoot mee uit te vragen, zoals leeftijdsgenoten dat doen, onthulde AJ een ongelooflijk plan aan zijn ouders. AJ wilde Rebekah mee uitvragen naar het bal. Rebekah zal een ervaring als een date, een bal of zelfs nog maar de middelbare school meemaken – en dus wilde AJ haar deze ervaring gunnen. Met het familiemoto “Sterk, dapper en gezegend” op een grote poster, vroeg AJ zijn kleine zus om mee naar het bal te gaan. Ze zei ja.

Voordat ze naar het bal gingen, schonk het hele gezin haar een onvergetelijke dag vol verwennerij en uiteraard werd er ook uitgebreid voor de foto geposeerd. Bekijk deze ontroerende video hieronder om deze opmerkelijke familie te leren kennen en DEEL deze video met al je vrienden op Facebook!