10-jarige jongen stapt op het podium om DIT beroemd nummer te zingen. Maar kijk wie er komt meedoen … Ongelooflijk!

Er is niets zo inspirerend als getalenteerde kinderen, zeker wanneer het op muziek aankomt. Of het nu een 6-jarige is die viool speelt of een 11-jarige die een tijdloze klassieker zingt, het blijft indrukwekkend om ze zo jong in actie te zien. Hieronder zie je Celine Tam en Jeffrey Li, een jong duo dat je zeker niet wil missen.

zingende jongen

De twee verwierven beroemdheid toen ze samen “You Raise Me Up” van Josh Groban in China zongen. En nu zijn ze verenigd voor een optreden in de NBC show van Steve Harvey “Little Big Shots.” Iedereen in Amerika praat nu over deze 7 jaar oude Celine uit Hong Kong en de 10 jaar oude Canadese jongen. Uiteraard stelden ze op geen enkel ogenblik teleur en verbaasden ze het publiek met hun indrukwekkende samenzang.

De jonge zangertjes, die beiden Celine Dion als hun favoriete artiest opnoemden, verbluften het publiek net zoals ze dat de eerste keer deden. Celine en Jeffrey mochten een overweldigend applaus in ontvangst nemen, alsook de welgemeende complimenten van de gastheer. Bekijk hun optreden in de onderstaande video zelf en laat je verrassen door dit uitzonderlijk zangtalent. DEEL deze video met iedereen die je kent als jij ook onder de indruk was van hun uitzonderlijke prestatie!

https://youtu.be/Pr_ztwI58LI