11 jaar oude tweeling verbaast het publiek met DIT. Hou de linkerjongen in de gaten. Ongelooflijk!

De term ‘oude ziel’ is vaak van toepassing op kinderen, die meer van de wereld lijken te weten dan andere kinderen met dezelfde leeftijd. De twee jongens in deze ongelooflijke video hebben zonder twijfel een ‘oude ziel’. Als je ze eenmaal in actie ziet, kun je dat gewoonweg niet ontkennen!

big-band-broers

De tweelingbroers Max en Kolbe vormen samen een New Orleans stijl big band, die ze de naam Pelican 212 hebben gegeven. En sindsdien zijn ze steeds populairder geworden. Ook al zijn de jongens nog maar 11 jaar oud, ze bewijzen aan iedereen dat leeftijd niet belangrijk is, als je beschikt over talent en er geen moeite mee hebt om voor een groot publiek op te treden.

Ze stelen de show in het tv-programma ‘Little Big Shots’ van Steve Harvey. In dit programma spelen kinderen met een specifiek talent de hoofdrol. Max en Kolbe kregen na afloop van het spelen van “When The Saints Go Marching In” een staande ovatie van het publiek. Presentator Harvey was volledig sprakeloos. Als je hoort wat de jongen aan de linkerkant met zijn stem doet in de 59e seconde van de video, lijkt het wel alsof Louis Armstrong weer onder de levenden is.

Het enige wat wij kunnen doen, is hopen dat de ouders van deze geweldige jongens ervoor zorgen dat de jongemannen met beide benen op de grond blijven staan en bescheiden met hun ongelooflijke geschenk om gaan. Zo lang ze gepassioneerd blijven, zullen deze jongens gegarandeerd veel van hun dromen uit kunnen laten komen.

https://youtu.be/W5DsOx1gtfM