2 elanden wandelen op het voetpad. Maar wanneer ze een fietser tegenkomen? Ongelooflijk!

We houden ervan wanneer wilde dieren onderdanig en vriendelijke reuzen worden als mensen hen liefde tonen. Elanden hebben de neiging om de liefde die mensen hen tonen na te bootsen, zoals deze eland van de vrouw houdt die hem opvoedde. En hoewel het niet altijd een goed idee is om te dichtbij een wild dier te komen, met welke goede bedoelingen dan ook, toveren deze ontmoetingen altijd een glimlach op ons gezicht.

eland

En hier volgt iets wat je niet elke dag tegenkomt! Twee elanden wandelen op het voetpad langs de kant van de weg, wanneer ze voorbij een zeer vriendelijke en beleefde vreemde komen, een fietser.

De fietser, die een goede burger is, wilde de elanden niet storen op hun reis, dus stapte hij vriendelijk van zijn fiets. De elanden wandelen echter, zonder zich van iets van hun omgeving aan te trekken, rustig verder.

Maar als de elanden dichter komen, springt de man uit voorzorg over de vangrail op de weg. Tot zijn grote verrassing houden de elanden halt om zich te ontspannen en even te snuffelen wat er aan de hand is.

Maar het is niet aan de rozen dat ze snuffelen – het is zijn fiets! De dieren waren helemaal niet bang om even met de vreemdeling kennis te maken voor hun weg verder te zetten.

Als ook jij verbaasd was over deze mooie ontmoeting, DEEL deze video dan met iedereen die je kent!