3 mannen beroven en kidnappen meisje. Dan herinnert ze zich het advies van haar moeder en schokt hen compleet.

In een ideale wereld zou niemand bang mogen zijn om ’s avonds alleen naar huis te wandelen – maar helaas dwalen er na zonsondergang behoorlijk wat zieke mensen door de straten. Onlangs viel Jordan Dinsmore, een 20-jarige studente uit South Carolina, ten prooi aan enkele gestoorde individuen.

Ze werd besprongen door drie mannen die haar buiten haar appartement stonden op te wachten. Tijdens het vreselijke incident bedreigden ze haar met een wapen, beroofden haar en ontvoerden haar op een erg gewelddadige manier.

Die avond had heel wat slechter kunnen aflopen, en het had zelfs haar leven kunnen kosten. Maar dankzij wijze woorden van haar moeder, die haar plotseling te binnen schoten, kreeg de situatie een andere wending.

 

Jordan arriveerde rond 1 u in de ochtend aan de voordeur van haar appartement, en tot haar ongeloof werd ze buiten opgewacht door drie mannen.

De mannen waren gewapend en aarzelden geen seconde om Jordan al haar bezittingen en geld af te nemen.

Dan dwongen ze haar om hen naar haar auto te leiden. Omdat geen van hen kon rijden, dwongen ze Jordan om naar het dichtstbijzijnde tankstation te rijden om de tank vol te gooien.

Terwijl Jordan onder bedreiging van een wapen achter het stuur zat, schoten er verschillende gedachten door haar hoofd.

Toen de mannen vertelden dat ze haar zouden verkrachten nadat ze haar bankrekening aan een pinautomaat geplunderd hadden, herinnerde Jordan zich iets wat haar moeder haar ooit verteld had. En nu wist ze precies wat ze moest doen.

Haar moeder werd op de hogeschool bijna verkracht en ze vertelde Jordan hoe ze zich uit deze situatie redde.

“Mama vertelde me altijd, weet je, ‘Zorg ervoor dat ze je niet ergens alleen kunnen hebben’”, vertelde Jordan. “Want dan heb je geen hulp, zijn er geen voorbijgangers die je kunnen zien of horen, en heb je geen hulp om te ontsnappen.”

Jordan wist dat de enige kans om haar leven te redden “hier en nu” was – dus liet ze het stuur los en sprong uit de auto.

“Ik dacht gewoon: ‘Doe het, doe het, doe het’, en het volgende dat ik weet is dat ik de klink in mijn hand had, de deur opende en naar het voetpad keek”, vertelde Jordan. “Toen ik wakker werd, probeerde ik gewoon op te staan.”

Jordan begon te schreeuwen en probeerde auto’s tegen te houden, en na een tijdje stopte er inderdaad iemand.

Het enige waar Jordan spijt van heeft, is dat ze de reacties van de mannen niet gezien heeft toen ze ontsnapte.

Bekijk het nieuwsverslag hieronder en DEEL deze dappere dame met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Newsner