4 bikers houden de wacht bij het raam van het kind. Kijk nu wat er gebeurt als ze zich omdraaien!

Bikers Against Child Abuse International (BACA) stellen zich als doel om een veiligere omgeving voor misbruikte kinderen te creëren. Ze functioneren als een orgaan van bikers om kinderen te verzekeren dat ze zich niet bang moeten voelen in de wereld waarin ze leven. In de onderstaande video zien we Badd Bob, Blade Hammer en Doc P praten over hun organisatie en wat ze doen om kinderen die misbruikt werden te beschermen.

bikers

Eerst leggen de jongens de relatie tussen motorfietsen, bikers en kinderen uit en hoe dit voor een ongelooflijke band zorgt. Leden van BACA halen kinderen op van school, houden de wacht voor hun huis tot het zich veilig voelt en wonen zelfs rechtszaken over kindermisbruik mee zodat de kinderen zich op hun gemak zouden voelen.

Het mooiste en meest onverwachte moment is nog hoe Doc P het belang van de teddybeer aantoont dat ze aan elk BACA lid geven. “Als een kind lid wordt van BACA is het een onderdeel van de ceremonie dat alle bikers rond het kind staan en de beer knuffelen om het moed en kracht in te blazen. En als de beer ooit leeg zou geraken, kunnen ze altijd bij ons terecht om extra krachten op te doen.” Echt ongelooflijk!

Wat een geweldige herinnering om een boek nooit op de kaft te beoordelen. DEEL deze organisatie en hun krachtige missie met iedereen die je kent!