4 redenen waarom het NOOIT een goed idee is om in het openbaar borstvoeding te geven. Het is niet wat je denkt!

Vind jij het ok dat moeders in het openbaar borstvoeding geven? Terwijl 82 % van de vrouwen borstvoeding geeft, is het tonen van een borst in het openbaar niet sociaal aanvaardbaar dus veroorzaakt het heel wat controverse.

Maar moeten moeders dan gewoon voor een maand thuisblijven als ze beslissen hun baby borstvoeding te geven?

borstvoeding

Een vrouw maakte een grappige video waarin ze 4 redenen aantoont waarom vrouwen niet in het openbaar borstvoeding zouden moeten geven. De hele video is echter doorspekt met sarcastische humor, maar het breekt het debat wel open.

Sommige mensen voelen zich echt geschokt wanneer ze een moeder zien die haar borst uithaalt om haar baby te voeden. Hoewel het waar is dat we niet zomaar onze borsten in het openbaar zouden moeten tonen, kan een moeder moeilijk controleren wanneer haar baby honger zal krijgen. En misschien is borstvoeding geven in het openbaar wel een beter alternatief als een krijsende baby.

Bekijk de minder dan 3 minuten durende video van Kristina Kuzmic hieronder. Deze opname zal je zeker aan het lachen brengen hoe ze het debat aanwakkert over het geven van borstvoeding in het openbaar.

Vooral haar derde en vierde argument zijn hilarisch. Zoals hoe borstvoeding gevende moeders andere mannen proberen te verleiden en hoe moeders hun recht op nog in het openbaar te verschijnen opgaven van zodra ze een kind op de wereld zetten.

Wat vind jij? Moeten we zo een probleem maken van borstvoeding geven in het openbaar?

DEEL deze video met je vrienden op Facebook nu! Ze zullen smakelijk lachen en je ervoor bedanken!