5-jarige meisje wordt ontvoerd door een pedofiel. Maar als de tiener deze 3 woorden tegen hem zegt, weet hij niet hoe snel hij moet vluchten!

De 5-jarige Jocelyn Rojas uit Amerika werd door een onbekende ontvoerd toen ze in de tuin van haar oma aan het spelen was. De ontvoerder nam Jocelyn mee door haar een ijsje te beloven, en vervolgens duwde hij haar in zijn auto.

Temar en Chris zijn twee 15-jarige jongens die die dag samen wat rondhingen op hun fiets. Ze waren bij een tankstation toen ze op het nieuws over de ontvoering van het meisje hoorden, en ze besloten onmiddellijk om te gaan helpen met het terugvinden van het meisje.

Ze verzamelden buiten bij het huis van de oma van Jocelyn, maar fietsten al snel weg bij de groep, omdat ze te stonden te popelen om een zo groot gebied mogelijk in een korte tijd te doorzoeken.

Youtube

Youtube

Temar en Chris ontdekten een auto met donker getinte ramen, met een gestreste chauffeur erin. Ze zagen hoe hij op een kruispunt linksaf sloeg. Ze besloten om de auto beter te onderzoeken.

Ze zagen de auto opnieuw, handelden bliksemsnel en reden op hun fietsen naar de auto.

Temar zag duidelijk dat de bestuurder nerveus was, en hij wist op dat moment dat dit de man was die ze zochten. Hij staarde hem aan en zei: “Ik heb je gezien”.

Youtube

Youtube

De man keek hem voor een tweede keer aan, alvorens hij de deursloten ontgrendelde en en tegen het meisje op de achterbank zei: “ga weg”. De deur ging open en Jocelyn sprong uit de auto. Ze keek Temar aan en zei: “Ik wil naar mijn moeder.”

Dankzij Temar die het signalement van de dader gaf kon de politie de man de volgende dag arresteren. De heldhaftige inspanning van de twee tieners bespaarde het meisje van een vreselijk drama. In onze ogen, zijn ze echte helden – deel dit als je het eens bent!

Bron: ongelooflijk.com