6 weken nadat ze haar man had verloren, loopt Céline Dion op het podium en zegt DIT…

In februari 2016 stond Céline Dion voor het eerst opnieuw op de planken sinds het verlies van haar echtgenoot, René Angélil. Tijdens “With One More Look At You/Watch Closely” in het Caesars Palace in Las Vegas brak de superstar tijdens een concert ter ere van haar man, manager en vader van haar kinderen, in tranen uit. Ze richtte zich tot het publiek en drukte haar liefde uit voor haar René, die op 73-jarige leeftijd de strijd tegen kanker verloor.

celine-dion

“Ik had alleen oog voor mijn man, die hier nacht na nacht zat” zei Céline. “Mensen dachten dat ik naar hem keek, maar ik durfde niet.” Ze gaat verder en legt uit waarom het niet nodig was om naar René te kijken – en ik moest naar mijn zakdoek grijpen.

Een commentator op Facebook schreef “Geweldige en prachtige eerbetuiging aan je geliefde echtgenoot Céline Dion. De kracht en de moed om terug op het podium te staan toont me wat voor een sterke vrouw je bent, zeker nadat je twee mensen die dicht bij je stonden bent verloren.” Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen.

DEEL dit aangrijpend optreden met al je vrienden op Facebook!