7 jaar na redding van leeuwinnen kruisen hun ogen elkaar opnieuw in de wildernis – Alle waarschuwingen negerend komt hij te dichtbij.

We hebben doorheen de jaren enkele prachtige beelden van wilde dieren gezien, maar dat is niets vergeleken met deze GoPro opnames die momenteel het internet als een lopend vuurtje veroveren.

Enkele jaren geleden redde Kevin Richardson twee leeuwinnenwelpjes genaamd Meg en Amy. Hij verklaart dat ze zonder zijn tussenkomst zeker gestorven waren en sindsdien ontwikkelden ze een sterke en hoogst merkwaardige band.

“Meg en Amy zijn een beetje zielsverwanten. Ze zijn een beetje menselijk – je ontmoet in het leven veel mensen maar er zijn er weinig die een plekje in je hart veroveren”, zegt Kevin.

De geweldige beelden tonen Amy en Meg in het wild, waar ze instinctief op dieren jagen, hoewel ze dit als welpje nooit geleerd werd.

Het geweldige moment breekt aan op 3:18 wanneer een van de leeuwinnen vanuit het water recht in de armen van Kevin springt.

De video werd uitgebracht ter nagedachtenis van Cecil de leeuwin die in 2015 door stropers gedood werd. Moest het niet van Kevin hebben afgehangen, stond Amy en Meg wellicht hetzelfde lot te wachten.

Bekijk de geweldige video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Happiest