Absoluut hartverwarmend! Als deze 6 grote broers hun babyzusje voor de eerste keer ontmoeten, gebeurt er iets prachtigs!

Zes jongens op rij. Dus toen het gezin Lair ontdekte dat er een meisje onderweg was, was de opwinding compleet. Nu hun prachtige baby zusjes, Ruby, er eindelijk was, was het tijd om haar een voor een met haar broertjes te laten kennismaken. Elk van hen geeft hun eerste reactie wanneer ze haar voor de eerste keer vasthouden – en het kon gewoon niet nog schattiger zijn.

jongens

De video begint met Jackson – de oudste van 13 – en zegt wat iedereen voelt als ze een pasgeboren baby vasthouden: “Ze is zo klein!” Dan is het de beurt aan Shepherd, slechts 4, die onmiddellijk zegt: “Dit is Ruby. En ik hou van haar.” Elke broer doet je hart smelten wanneer ze hun eerlijke mening over hun zusje geven. Omdat ze nooit eerder met een meisje opgroeiden, hebben ze allemaal wel hun bedenkingen, maar een ding is zeker: ze houden meer van haar dan woorden kunnen beschrijven. Ze zeggen allemaal dat ze haar beschermer zullen zijn en daar twijfelen we geen seconde aan. Wat een gelukkig kind met zes broertjes die voor haar zorgen. Deze familie is zo liefdevol en deze video bewijst dat helemaal. Gewoon prachtig!

DEEL deze schattige video met iedereen die je kent!

https://youtu.be/vWWLcGF5GnQ