Adoptiebureau zoekt vrijwilligers voor het knuffelen van baby’s.

Voor iedereen die van baby’s houdt, of iemand die misschien geinteresseerd is om ooit zelf kinderen te hebben. De ideale baan voor jullie is daar!

Baby’s moeten nou eenmaal een hele hoop aandacht hebben. Maar niet elke baby heeft ouders die zich ermee gezegend voelen. Sommige ouders kiezen ervoor om hun baby ter adoptie af te staan. In dat geval zijn er een hoop baby’s die een tijdelijke verblijfplaats hebben, voordat ze een nieuw liefdevol gezin krijgen.

baby5

Die tijdelijk verblijfplaats zijn in die zogenaamde adoptiebureaus, waar de baby’s tijdelijk verzorgd en geliefd worden. Echter, de vrijwilligers die dit werk doen zijn er nog weinig. Voornamelijk omdat het vrijwilligerswerk is, en je er dus niet voor betaald krijgt. Deze bureaus zoeken nu mensen die bereidt zijn om deze baby’s de eerste weken van hun leven te knuffelen, voeden en te pamperen.

baby11

Ja, het is letterlijk een baan waarbij je werk het knuffelen van schattige baby’s is! Dus heb jij nog wel een gaatje vrij in je agenda? En hou je wel van kinderen? Zoek dan niet verder!

Bij de vrijwilligers wordt uiteraard eerst een volledige screening naar hun achtergrond gedaan.

baby21