Agent denkt dat hij verlaten auto heeft gevonden. Als hij met zijn zaklamp naar binnen schijnt, schiet hij meteen in actie.

Er zijn vele dingen in het leven die we als vanzelfsprekend beschouwen. Zoals het hebben van voedsel, water en zelfs een huis en een bed. En deze politieagent kwam tot dit inzicht toen hij omstreeks 2u30 ’s ochtends op een auto stootte.

Deze agenten uit Taunton waren op patrouille toen ze op een auto stootten waarin 2 volwassenen lagen te slapen. Toen ze wat beter keken, zagen ze ook nog eens 2 kinderen op de achterbank liggen.

De ouders vertelden de agenten dat ze dakloos waren, en in hun auto moesten leven omdat ze nergens naartoe konden.

De agenten waren kapot van verdriet en medelijden.

“Onze nieuwe agent nam het heft in handen omdat ze nergens naartoe konden en omdat het erg koud was die nacht”, zei luitenant Roderick.

Die agent is Leonardo Almeida. Hij was onlangs afgestudeerd van de politieacademie. En nadat hij deze dakloze familie had gezien, wist hij dat hij iets moest doen om te helpen, dus besloot hij om een plaatselijk hotel te bellen om te horen of ze een kamer vrij hadden.

En die avond betaalde Almeida 180 euro aan goedheid uit eigen zak. Hij aarzelde niet om zijn portefeuille boven te halen.

Ik ben zo trots dat hij dit deed, en ook gewoon omwille van het feit dat hij zo’n geweldige persoon is. Hij hielp deze familie zo goed, en dat verdient waardering!

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Foxnews