Alleenstaande moeder wordt werkloos. Op een dag staat er plots iemand bij haar voor de deur…

Kyla Sampsel diende het land als sergeant in de Nationale Garde van Oklahoma en ging ook op missie naar Afghanistan. Terwijl elk lid van het leger zeer moedig, sterk en bewonderenswaardig is moest Kyla haar jonge zoon achterlaten om in Afghanistan te kunnen dienen. Dit maakt haar een van velen die nog meer gewaardeerd worden om hun eigen families te beschermen zelfs als ze daarvoor hun eigen leven op het spel moeten zetten.

Hoewel ze een van de Amerikaanse helden is, verliest ze haar baan als ze terug naar huis keert. Dit gebeurt maar al te vaak en al te veel veteranen hebben het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Veteranen zouden van de tijd die ze met hun familie doorbrengen moeten kunnen genieten nadat ze van een buitenlandse missie terugkomen, maar dat is helaas niet altijd mogelijk.

moeder

Dat is waarom Wens voor onze Helden eraan werkt om deze veteranen het beetje geluk te gunnen dat ze verdienen.

Terwijl Kyla er een namiddagje op uittrok met haar zoon namen haar vrienden, familie en de lieve mensen van Hhgregg en Maytag haar keuken over en gaven het een nieuwe frisse look met nieuwe apparaten.

Wanneer ze thuiskomt in een kamer vol met haar geliefden is haar reactie onbetaalbaar. En ze toverden stuk voor stuk nog andere verrassingen uit hun mouw, naast de nieuwe keukentoestellen, dus kijk zeker tot het einde!

LIKE & DEEL dit aangrijpende moment met al je vrienden en familie op Facebook!https://youtu.be/ACVCGmPVQuU