Als een man dakloos wordt, steelt een vriend zijn hond. 2 jaar later zien ze elkaar weer. Prachtig!

Jose uit Columbus in de Amerikaanse staat Wisconsin verloor 2 jaar geleden alles: zijn echtgenote, zijn huis, zijn baan. Er restte hem niets anders dan in zijn auto te wonen. Het enige wat hij nog had, was zijn hond Chaos die hij nog als welpje had opgevoed. Om er terug bovenop te komen, leent Jose zijn hond aan een vriend. Als hij drie maanden later zijn leven terug een beetje op orde heeft, weigert deze Chaos terug te geven! “Ik dacht dat ik mijn hond nooit meer zou terugzien” herinnert Jose zich.

dakloze

Maar de voorbije week werd Chaos gevangen toen hij zonder baasje ronddoolde. Dankzij de halsband met een identificatienummer komen de medewerkers van het dierenasiel aan een contactnummer – dat direct naar Jose leidt. Als hij aan de telefoon hoort dat hij Chaos kan gaan afhalen, barst hij in tranen uit: “Ik was sprakeloos en straalde van geluk. Ik kon het gewoon niet geloven!” Hij stapt onmiddellijk in zijn auto om naar het anderhalf uur verwijderde asiel te rijden. Als beiden na twee jaar opnieuw herenigd worden, is er geen houden meer aan …

Als Chaos zijn eigenaar herkent, komt hij niet meer bij van vreugde en bedekt zijn ganse gezicht met hondenkussen. “Ik was nooit gelukkiger!” straalt Jose. Nu kan niets deze twee nog scheiden!

DEEL dit emotionele weerzien met iedereen die je kent!