Als je je naam in deze puzzel vindt, dan heb je volgens experts een bovengemiddeld werkend brein.

Het is altijd goed om je even van je dagdagelijkse bezigheden af te wenden en jezelf af te leiden met een leuke puzzel op het internet. Ook ons brein heeft af en toe een pauze nodig! Deze puzzel zal wellicht voor wat frustratie zorgen, maar het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig. Kijk naar de onderstaande afbeelding en ontdek of je jouw naam kunt vinden:

puzzel1

Niet gelukt? Maak je geen zorgen, de meeste mensen raken op een dwaalspoor als ze naar hun eigen naam beginnen te zoeken, daar waar eigenlijk bedoeld wordt dat je naar “jouw naam” moet zoeken. Probeer het nu nog eens en zie of je “jouw naam” in het rooster kunt vinden …

Als je op het punt staat om op te geven, hebben we hieronder het antwoord voor je. Het staat er namelijk drie keer in en het moeilijkste is de bovenste omdat het achterstevoren gespeld wordt:

puzzel2

Als je je brein in topvorm wil houden, hebben we nog een puzzel voor je. Je zou zes woorden moeten vinden. Ze zitten best goed verstopt, behalve dan naast de jongen die op de bank zit te lezen.

puzzel3

Heb je ze alles 6 gevonden?

Laat het ons weten in de commentaren op Facebook en DEEL deze puzzel met iedereen die je kent!