“Als je moet kotsen, dan kots je”, zegt de rechter tegen deze dierenbeul. Haar straf is gewoonweg perfect!

Deze rechter levert geen half werk! Alyssa Morrow uit het Amerikaanse Painesville in Ohio heeft dat op de harde manier mogen ondervinden nadat ze haar hond Moose een ganse week alleen thuis had gelaten.

In dit huis moest de arme pitbull een hele week lang alleen leven. Hij is uitgedroogd, hongerig en doodsbang als de artsen hem vinden. Alyssa pleit schuldig, maar zegt dat het “toch maar een weekje was.”

Maar haar gepaste straf komt er in de persoon van rechter Michael Cicconetti: hij is berucht omwille van zijn creatieve en alternatieve straffen. Als hij leest in wat voor ’n erbarmelijke omstandigheden de hond aangetroffen werd, zegt hij “dat hij bijna misselijk wordt.” Maar hij heeft al een gepaste straf voor Alyssa in gedachten. Hij zal haar een echt lesje leren.

De rechter kijkt Alyssa strak in de ogen en zegt: “U zult voelen wat het is om zo te moeten leven. Ik laat u de keuze. Ofwel de gevangenis, ofwel zal u zoals Moose 8 uur lang in een vuilnisbelt leven. U zal zich het vieste, meest stinkende plekje uitzoeken en daar blijven – 8 uur lang. Als u moet kotsen, dan kotst u. En denk er dan maar eens aan wat u uw hond hebt aangedaan.”

Alyssa kiest voor de vuilnisbelt, maar berouwt zich dat algauw. Huilend zegt ze dat de gevangenis nog beter was geweest. Maar ze leert een belangrijke les. Namelijk hoe het aanvoelt om tussen de rotzooi te moeten leven, alleen, hulpeloos en achtergelaten.

Deze rechter is echt een topper! Hij weet hoe hij de mensen hun fouten kan doen inzien. Moose heeft ondertussen een pleeggezin gevonden die zich om hem ontfermen en van hem houden. En Alyssa zal nooit meer een dier zoiets aandoen!

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: YouTube en The Dodo