Artsen gaven haar baby een overlevingskans van slechts 5 procent. Maar mama gaf niet op en bleef voor haar kleintje knokken!

 “Uw baby gaat het niet redden.” Dit zijn 6 woorden die je als ouders absoluut niet wil horen. Louise Adams kreeg deze mededeling echter samen met haar man Jakk te horen.

Louise’s vliezen braken al toen ze pas 22 weker zwanger was. Ze kreeg van de dokter te horen dat de kans dat haar zoon het zou overleven slechts 5% zou zijn.

Normaal gesproken valt een baby niet te redden wanneer de vliezen al breken voor week 24. echter wilden Jakk en Louise dit niet accepteren en dus weigerden ze om op te geven.

Volgens de artsen zou het enkele dagen duren voordat de bevalling plaats zou vinden. Louise voelde haar zoon gewoon bewegen en dus zei ze: “Ik kan toch niet gewoon blijven zitten en niks doen?”

Omdat ze kostte wat het kost hun kind wilden redden besloten ze om andere manieren te gaan zoeken. Op internet lazen ze verhalen over moeders die hun kinderen gered hebben door elke dag 4 liter water te drinken. Dit zou het vruchtwater helpen aanvullen, waardoor het mogelijk zou zijn dat het kind het overleeft.

–”Hoe meer de moeder drinkt, hoe meer de baby drinkt en plast”, aldus Louise.

Ineens had het stel weer hoop en dus begon Louise meteen om extra water te gaan drinken. 13 weken lang dronk ze op z’n minst 4 liter per dag zodat Joseph bleef groeien.

De artsen geloofden echter niet dat het waar kon zijn, volgens hen zou het geen verschil maken. Echter had Louise niks te verliezen en dus besloot ze om gewoon door te gaan.

Joseph werd na maandenlang strijden eindelijk geboren en tegen alle verwachtingen in was hij kerngezond!

Vergeet dit geweldige verhaal niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!

Bron: waanzinnig.co