Artsen opereren een baby met een tumor – Haar moeder is in SHOCK van wat ze ontdekken!

Het was hun ergste nachtmerrie – de artsen ontdekten een tumor in het hoofdje van haar dochters baby en ze wilden dit onmiddellijk verwijderen. De kleine Pasley was nog geen drie maanden oud en de ouders waren totaal ontredderd dat ze haar misschien zouden verliezen.

tumor

Toen ze merkten dat een kant van het gezichtje van de baby een beetje meer doorzakte dan het andere gingen ze naar het ziekenhuis voor een controle. Vrijwel onmiddellijk ontdekte de arts een tumor achter haar oortje en ze legden haar uit dat het wellicht kanker was. Paisley had onmiddellijk een operatie nodig zodat ze weefsel konden nemen om te controleren op kwaadaardige cellen.

Het meisje kreeg verdoving toegediend en naar de operatiezaal gebracht. Maar wanneer de artsen met de ingreep begonnen, ontdekten ze iets eigenaardigs. Er was helemaal niets te vinden waar de scan een duidelijke tumor vertoonde! Haar ouders waren nog meer in shock maar beseften dat er iets groter aan de hand was. Ze zeiden dat God hun dochter met een mirakel gezegend had!