Baby doet mama’s haar. Hun hilarische “salonpraatjes” gaan razendsnel viraal.

Een van de beste dingen aan je haar laten knippen, zijn de gesprekken.

Het heeft iets ontspannend dat er iemands handen in je haar zitten, geshampood wordt en tegelijk gezellig kunt kletsen. Maar soms is het ook een beetje een gedoe om thuis te vertrekken om dan helemaal naar het kapsalon te gaan. Zou je soms niet willen dat je deze ervaring gewoon thuis kunt beleven?

Dat is precies wat moeder Kerry Robinson deed met haar schattige dochter Jayde.

Robinson en haar dochter wonen in San Antonio, Texas.

Het was een dag als alle anderen toen Robinson problemen had om haar dochter te kalmeren. Om haar een beetje te troosten gaf Robinson haar kleine dochter een haarborstel en vroeg haar om hem op haar haren te gebruiken.

Tijdens het hele gebeuren besloot Robinson om enkele video’s te maken.

Het resultaat was een virale hit!

Tijdens de video’s roddelt Robinson met haar dochter over haar echtgenoot en meer – dat allemaal terwijl Jayde de perfecte kapster speelt en altijd een antwoord klaar heeft. Robinson compileerde de snapchats samen en postte het op Facebook met de hashtag #salontalk.

Het verhaal werd zelfs opgepikt door Cosmopolitan, waar Robinson uitlegde dat de verbale vaardigheden van haar dochter te verklaren zijn door het feit dat ze haar als een gelijke behandelt.

“Ze is beslist een uniek kind … Haar papa deed geen babypraatjes met haar. Ik probeerde wat babypraatjes met haar te slaan, maar haar vader wilde dat ik haar als een volwassen persoon zou behandelen.”

En ook hun praatje over Seaworld bleek z’n vruchten af te werpen, want toen Seaworld San Antonio de beelden zag, stuurden ze de familie Robinson VIP-pasjes voor het park op.

Voor iedereen die kleine kinderen, neefjes of nichtjes heeft, is dit misschien een leuke inspiratiebron voor de volgende keer dat je de kleintjes niet kunt kalmeren. En wie weet – stel een camera op en misschien gaat het wel viraal!

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Shareably en Facebook