Bij het horen van deze woorden aan het naastgelegen tafeltje trekt de politieagent bleek weg.

De date van deze jongedame sloeg om in een ware nachtmerrie. Gelukkig zit aan het naastgelegen tafeltje een politieagent buiten dienst, die niet beter had kunnen reageren. Een restaurantbezoeker, die getuige was van het hele gebeuren, vertelt het verhaal op Reddit:

“Ik zat met mijn vriendin te eten, en achter ons zat een vrouw en een man die een date hadden. Het verliep niet goed. De kerel was best eng en maakte voortdurend aanstootgevende commentaren, waardoor de vrouw zich zichtbaar ongemakkelijk voelde. Ze at haar voorgerecht haastig op want ze wilde duidelijk snel vertrekken. ‘In ieder geval weet ik nu dat je goed kunt slikken’, zei de man luid. Het meisje liep helemaal rood aan. Hij antwoordde: ‘Rustig maar, binnen enkele uren was ik daar sowieso achter gekomen. Ik heb je opgehaald. Ik weet waar je woont.’ De kleur trok nu helemaal uit haar gezicht.

Ik kon niet blijven zitten en toekijken. Ik wilde opstaan en die idioot tegen de muur plakken. Toen voelde ik een hand op mijn schouder en een afgetrainde vijftiger zei: ‘Ik doe dat wel.’ Hij ging bij de twee aan tafel zitten, nam zijn politiebadge en legde ze op hun tafeltje. Toen werd de man helemaal bleek.

De politieagent zei: ‘Ik was samen met mijn familie de verjaardag van mijn dochter aan het vieren toen ik hoorde hoe u deze jongedame behandelde. Wat hebt u hierover te zeggen? Wij nemen dergelijke zaken heel ernstig. Ik overweeg om mijn collega’s erbij te halen. Geef me uw identiteitskaart zodat u niet kunt weglopen en betaal de rekening.’

De man liep snel naar de kassa, terwijl de politieagent zijn gegevens noteerde. Tegen de vrouw zei hij: ‘Ik hoop dat ik niet stoor, maar het leek erop dat u hulp nodig had. Mijn dochter heeft ongeveer uw leeftijd. Wilt u misschien samen met ons verder eten? We brengen u daarna ook graag naar huis.’ Toen de man teruggekeerd was, zei de agent: ‘Ik heb uw gegevens genoteerd en ik beveel u om niet meer in de buurt te komen van deze dame of ze ooit nog te contacteren.’

My date is on her phone!

A post shared by cindy ragin de pena (@crdep) on

De man vluchtte de zaak uit, terwijl het meisje aanschoof bij de agent en zijn familie om rustig verder te eten. Deze agent is mijn held!”

Hoedje af voor de snelle interventie van deze politieagent!

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Bored Panda