Bruid omver geblazen als haar dochter zich met gehandicapt zusje op de dansvloer waagt. De gasten verdrinken in hun tranen.

Tranen zijn een onvermijdelijk onderdeel van een bruiloft. Van de intrede van de bruid, tot het ja-woord, en zelfs de eerste dans, moeten de gasten voortdurend naar hun zakdoekjes grijpen. De gasten op de bruiloft van Boulanger hadden zeker hun deel van vreugdevolle tranen. Maar wat iedereen aan het snotteren maakte, was een hartverwarmend moment tussen de twee dochters van de bruid.

De moeder-zoon dans was net achter de rug. En tot grote verrassing van de bruid kondigde de DJ aan dat er nog een speciale dans op het programma stond.

Het waren de 12-jarige Angelina en haar achtjarige zusje, Aubrey, die zich op de dansvloer waagden. Angelina had een dans ingestudeerd met haar jonge zus, die in een rolstoel zit omdat ze aan spinale musculaire atrofie lijdt.

Mama Shellie Lopes Boulanger had geen idee dat haar dochters deze dans als verrassing op haar grote dag hadden voorbereid.

“Ik wist echt van niets. Ze hadden zonder mijn medeweten geoefend”, zei Lopes Boulanger. “We waren allemaal compleet omver geblazen van deze dans.”

Het was niet alleen een pakkende ervaring voor de bruid, maar voor alle gasten. “Iedereen in de zaal was aan het huilen”, zei Lopes Boulanger.

Bekijk het prachtige moment hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Facebook en Liftable