Bruidegom onderbreekt de bruiloft, bekent dat hij nog van iemand anders houdt, wijst naar meisje in het publiek en stort in.

Een bruiloft is niet gewoon een groot feest. Het is een manier om de liefde van een koppel te vieren en hun eeuwige belofte jegens elkaar. Voor de meeste mensen is het ook een dag die tot in de kleinste details gepland wordt. De meeste mensen proberen ook een persoonlijke invulling aan hun bruiloft te geven. Maar sommige dingen kan je niet plannen, en wie weet wat voor gevoelens er voor het altaar in je opwellen?

Tijdens het huwelijk van het Portugese koppel Jefferson en Jessica, moest de bruidegom plotseling bekennen dat hij nog van iemand anders hield – woorden die de gasten verbluften.

We hebben allemaal al wel verhalen gehoord over mensen die op het laatste ogenblik watervrees krijgen en hun huwelijk afzeggen. Maar toen Jefferson zijn bruiloft onderbrak, maakte de reden waarom het geheel nog romantischer.

Deze bruidegom had niet de minste intentie om zijn vrouw aan het altaar te laten staan.

Alle gasten waren gearriveerd, de bruid was naar het altaar gewandeld en het was tijd om de beloftes uit te wisselen toen Jefferson plotseling aan zijn speech begon.

Hij wendde zich tot zijn nieuwe vrouw en zei iets wat niemand verwachtte. Jefferson bekende dat hij van iemand anders hield.

Niemand begreep wat er aan de hand was – maar toen Jefferson zich tot een klein meisje in het publiek wendde, begonnen de mensen te beseffen wat er gaande was.

Het feit was dat Jefferson zijn leven niet alleen aan zijn vrouw Jessica zou wijden – maar ook aan haar achtjarige dochter Giovanna.

Giovanna had lang op dit moment gewacht om haar moeder met de liefde van haar leven, Jefferson, te trouwen, die niet haar biologische vader is.

“Ik geef jou ook liefde, mijn schat. Ik zal voor je zorgen en je altijd beschermen. Ik zal niet toelaten dat je iets slecht overkomt”, zei Jefferson terwijl hij haar strak in de ogen keek.

Dan greep Giovanna de microfoon om haar nieuwe papa te bedanken. Dit krachtig moment zal voor eeuwig voortleven en we bevelen warm aan om de onderstaande video eens te bekijken. Hoewel je wellicht geen Portugees praat, is de inspirerende boodschap iets wat iedereen meteen begrijpt.

Is dit niet een van de mooiste dingen die je ooit gezien hebt?

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Newsner