De 23-jarige plakt woedend 30 maandverbanden op de auto van haar “ontrouw” vriendje. Als ze 1 uur later ontdekt waar hij echt was, zakt ze door de grond!

Jaloezie drijft sommige mensen tot waanzin, zoals dit verhaal uit China aantoont. De 23-jarige Li Tan wachtte op haar verjaardag thuis op haar vriendje De Wu. Maar de 24-jarige komt niet opdagen op het afgesproken tijdstip. Naarmate de minuten voorbij tikken, wordt de jongedame alsmaar wanhopiger: ze is er rotsvast van overtuigd dat haar vriend haar met een andere vrouw bedriegt! Dus stormt ze de eerste de beste winkel binnen, koopt 30 maandverbanden – en plakt ze op de huurauto van de vermoedelijke bedrieger!

Nog altijd woedend post Li Tan een foto van haar werk op het internet en schrijft eronder: “Ik ben het beu. Ik heb het gedaan!” Als haar vriend een uur later thuiskomt, wacht hem een donkere onweerswolk. De Wu is zich echter van geen kwaad bewust. Want hij had al die tijd niet in de armen van een andere vrouw gelegen, maar bereidde een verrassingsfeestje voor zijn vriendin voor! “Ik toonde haar de reservatie voor het restaurant en vertelde haar dat al haar vrienden daar later zouden verzamelen”, aldus de 24-jarige.

De “bewijslast” kan zijn vriendin uiteindelijk toch overtuigen, en ze trekken alsnog naar het verjaardagsdiner – alleszins niet in de met 30 maandverbanden versierde auto. “Ik denk niet dat iemand deze auto kortelings nog zal willen huren”, mompelt De Wu nog.

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: LittleThings en Facebook