De jonge vrouw plaatst deze bikinifoto online. Wat ze erbij schrijft geeft vele vrouwen moed.

Journaliste en blogster Linda-Marie Nilsson uit Zweden heeft deze bikinifoto op haar Facebookpagina gedeeld om een duidelijke boodschap uit te dragen:

bikini1

“Ik zal jullie vertellen wat mij zorgen baart als ik naar het strand ga. Het is niet mijn lichaam, mijn cellulitis, mijn grote borsten die uit mijn bikini hangen als ik me te fel beweeg. Het zijn niet mijn prachtige billen die misschien een beetje te groot zijn voor mijn kleine bikinibroekje, het zijn evenmin mijn unieke striemen. Ik maak me zorgen om alle anderen. Al die anderen die er net zoals ik uitzien, maar zich daarvoor schamen. Ze wikkelen zich in een handdoek of trekken hun T-shirt niet uit. Bang dat anderen zouden kijken. Velen schrijven me zelfs dat ze niet naar het strand gaan, omdat ze niet willen dat iemand hen zo ziet – en dat maakt me droevig. Want niemand zou zich plezier mogen ontzeggen, alleen maar omdat men zich voor zijn lichaam schaamt. Als ik iets wil bewijzen dan is het wel dat je geen seconde zou mogen nadenken over wat iemand anders van je lichaam denkt. Het is van mij en ik hou ervan. Het kan alles wat een slank lichaam kan, het voelt geweldig en het is gewoon mooi. Net zoals alle anderen. Daarom ben ik droevig dat velen van jullie niet erkennen hoe mooi jullie wel zijn. Ik hoop dat iedereen dit eindelijk beseft.”

Een geweldig statement om van je eigen lichaam te houden!

DEEL deze belangrijke boodschap met iedereen die je kent!