De jongen kromp ineen na het zwemmen. Nu waarschuwen zijn ouders voor de gevaren van badkleding!


De moeder van de 5 jaar oude Jack Collins was doodsbang toen ze de zwembroek van haar zoontje uit wou doen na een duik in het water op vakantie. Nadat hij terug kwam uit het zwembad probeerde ze hem te helpen om zijn zwemkleding uit te doen totdat hij schreeuwde.

Terwijl Jack aan het spelen was in het water, ging het netje van zijn zwembroek om zijn penis heen zitten.  Jack rende naar de balie van het hotel waar hij verbleef om een schaar te halen. De medewerkers daar raadde hem aan om naar de dokter te gaan en was uiteindelijk vervoert naar het ziekenhuis

Het netje was zo strak gaan zitten dat het niet zonder pijn weg gehaald kon worden. De doktoren hadden hem een plaatselijke verdoving gegeven voordat ze het netje weg knipte.

De doktoren hielden hem nog een aantal uur in de gaten om zeker te weten dat zijn urine buis niet beschadigd was voordat hij naar huis mocht.

Jack was niet de eerste met dit ongeval.  Hij moedigt ouders aan om het netje uit de zwembroeken te knippen om dit incident te voorkomen. Het gebeurt bijna niet maar gevaar zit in een klein hoekje!

Laat je vrienden en je familie weten over het gevaar van de netjes in zwemkleding en deel dit met iedereen! Laat ons weten of je hier wat aan hebt gehad.

Bron: waanzinnig.co