De kinderen krijgen een blinddoek om en moeten naar een speciale gast zoeken. Wat ze niet weten: het is hun eigen vader!

In Amerika komt het nog wel eens voor dat één of beide ouders van een kind uitgezonden zijn met het leger. In Nederland komt dat veel minder voor , maar het leger van Amerika is zeer groot dus dan komen dat soort dingen vaker voor.

Voor een kind is dat natuurlijk lastig; om een van je ouders een lange tijd te moeten missen. Vaak zien we dan ook filmpjes dat ouders hun kind verrassen met hun terugkomst.

De vader uit de onderstaande video is er zeker weten in geslaagd om zijn kinderen te verrassen met zijn thuiskomst. Hij dit tijdens een basketbalwedstrijd.

Bij basketbalwedstrijden in Amerika is er tijdens de rust een zogenaamd “halftime show”; tijdens de rust worden competities gehouden of treden artiesten en cheerleaders op.

Samen met de Utah Jazz, een basketbalteam, regelde de vader een hele speciale verassing voor zijn kinderen Jordan en Reagan. Ze moesten het veld afzoeken naar een “speciale gast” terwijl ze geblinddoekt waren.

De kinderen weten natuurlijk niet dat deze speciale gast eigenlijk hun vader is. Zodra de kinderen hun vader gevonden hebben, roept de mascotte “Je hebt de speciale gast gevonden”!

Als de blinddoeken afgaan zijn de kinderen geschokt en worden ze overspoeld door geluk. Het is een mooi emotioneel moment. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Bron: ongelooflijk.co