De man ontdekt een reusachtig spinnennest. Als hij omhoog kijkt, denkt hij dat hij in een horrorfilm is beland!

Wat voor expert hij ook was in het uitroeien van ongedierte, toch komt Noel Parminter nog situaties tegen in het genre van kakkerlakken en insecten in soorten en maten die je kippenvel zouden geven. Toch bereikte hij weer een geheel nieuw niveau een paar dagen geleden toen hij werd gebeld door de eigenaren van een huis voor een termietenprobleem.

Op de video van zijn expeditie kan men een enorm spinnennest onderscheiden dat op zich al voldoende is om de moed van velen in de schoenen te doen zinken. Honderden insecten gaan er op volle snelheid vandoor. Maar dat is nog niet het ergste. Noel kijkt langzaam naar boven en op 00:18 verschijnt iets waardoor je het uit zo schreeuwen van schrik.

Noel ontdekt dat het om een nest gaat van de Grey Huntsman, spin uit de familie van de Sparassidaes, indrukwekkend hier maar heel gewoon in Australië. De moeder is ongeveer 30 centimeter groot! Dit zou er meer dan één doen verbleken.

De expert in het uitroeien lijkt er echter niet van in de war te raken. “Ik kon er dicht genoeg bij komen om ze een kusje te geven” , schreef hij niet zonder humor. Ik zou zeker niet hetzelfde doen!

https://youtu.be/X177zFmcnXI

Bron: wtfbro.nl