De man verkrachtte de baby van zijn vriendin, tot de dood erop volgde. Nu wil men hem in het openbaar ophangen!

In het Wilde Westen werden mensen gewoon opgehangen voor de misdrijven die ze begingen. De laatste publieke ophanging in de VS dateert van 14 augustus 1936. Ongeveer 20.000 mensen kwamen toen opdagen om de ophanging te zien van Rainey Bethea. Dat was 80 jaar geleden – het misdrijf was de verkrachting en de moord op een bejaarde dame genaamd Lischia Edwards. Inderdaad een weerzinwekkend misdrijf.

Een man genaamd Benjamin Taylor, 32, beging eveneens een afschuwelijk misdrijf en mensen eisen dat hij opgehangen zou worden. Wat deed hij?

Hij verkrachtte en vermoordde de negen maanden oude baby van zijn vriendin. De moeder van de baby, Amanda Adkins, deed een dutje. Toen ze wakker werd lag haar baby Emmaleigh niet meer in haar wiegje.

Ze vond Emmaleigh bloedend en bewusteloos in de kelder.

De politie zegt dat Taylor het kind zo zwaar had aangepakt dat ze hersendood was toen de hulpdiensten arriveerden.

De familie van Emmaleigh moest de beslissing nemen om de levensondersteuning uit te schakelen.

Van zodra het nieuws naar buiten kwam, werd er een woedende Facebookpagina opgericht waar mensen vanuit de hele wereld om gerechtigheid schreeuwden.

Mensen zeiden dat de gevangenis nog te goed voor hem was en dat hij beter opgehangen zou worden. Hoe kan een volwassen man een kleine baby zoiets aandoen? In de staat West Virginia bestaat de doodstraf niet meer.

Er werd een petitie gestart die gerechtigheid vroeg. Sommige van de bewoordingen in de petitie zijn erg krachtig en mensen hopen dat Taylor wordt opgehangen.

Wat is jouw mening?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: dagelijksekrant.nl