De meeste mensen kunnen niet raden welk dier dit is. Het is geen baby-vosje. Weet jij de naam…? Raden maar!

Sommige soorten dieren lijken heel erg op elkaar. Ze variëren nauwelijks in kleur of grootte en zijn individueel nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Dit is echter niet het geval bij dit dier, waarvan niemand kon zeggen welk dier het eigenlijk was.

vos

Een familie dacht dat het een vos was. Om hun kuikentjes te beschermen, brachten ze het naar het Hope for Wildlife Animal Shelter. De meeste mensen dachten inderdaad dat het een vosje was, maar het blijkt in realiteit een wasbeer te zijn.

Terwijl de meeste wasberen gekenmerkt worden door een zwart masker over hun ogen, heeft deze wasbeer een uitermate blonde vacht. Het enige wat misschien niet anders was, waren zijn ogen en zijn snuit.

Volgens Chelsea Pullen, een dierenarts, onderscheidden alleen de ogen en de neus deze wasbeer van een echte albino wasbeer. Pullen zegt dat dit slechts de tweede blonde wasbeer is die ze in haar loopbaan heeft gezien.

Eens het weer beter wordt, zal deze wasbeer terug in de natuur worden uitgezet. Bekijk de onderstaande video en DEEL dit bericht om je vrienden te laten raden welk dier dit eigenlijk is!