De politie vroeg de moeder hoe het kwam dat haar dochter bebloede ogen had. Het excuus dat ze gaf is VRESELIJK!

Onlangs werd een moeder uit Pennsylvania gearresteerd omdat ze de haren van haar 6-jaar oude dochter tot bloedens toe had uitgetrokken. De vrouw werd boos op haar kind omdat ze alleen maar tot tien kon tellen en niet tot twaalf, dus begon ze het haar van haar kind dan maar uit te trekken.

Brittany Ruck is 25 jaar en afkomstig uit Conway, Pennsylvania. Ze trok het kind herhaaldelijk bij de haren van haar stoel. Ruck gaf tijdens de ondervragingen toe dat dit niet de eerste maal was dat ze dit deed.

moeder

Zoals politieofficier Michael Priolo verklaarde: “De hoofdwonde werd in medische termen beschreven als tractie. Het is een afscheiding tussen de schedel en het hoofd dat een holte creëert die met bloed gevuld wordt. Dit bloed vloeide dan weg naar haar ogen, waardoor ze wasbeerogen kreeg.”

Dit vreselijke feit werd veroorzaakt enkel en alleen door Ruck en haar woede.

Het kind werd voor behandeling overgebracht naar een kinderziekenhuis in Pittsburgh en haar broer en zus van 4 en 1 werden overgeplaatst naar andere familieleden.

Ruck werkte als farmaceutisch technicus bij Millennium Pharmacy Systems. Ze wordt vervolgd voor zware geweldpleging en kindermishandeling.

Dit verhaal is echt hartverscheurend. Elk kind verdient de best mogelijke ouders, maar niet elk kind heeft het zo goed getroffen met ouders die voor hen zorgen, hen liefhebben en hen beschermen.

Hopelijk hebben de kinderen betere vooruitzichten nu, en hopelijk zal de moeder hulp krijgen.

moeder2