De vrouw woog 156 kilo. Dan loopt ze haar 1e marathon en ziet ze er ZO uit

Tracy was nooit slank geweest. En ze werd al jong gepest om haar uiterlijk. Het maakte niet wat ze deed tegen haar pestkoppen, elk scheldwoord voelde als een mes in haar borst. Ze was niet zo’n meisje dat alles kon eten zonder een grammetje aan te komen. In plaats daarvan, zette alles direct aan.

Ze voelde zich hopeloos, en Tracy dacht dat ze de rest van haar leven overgewicht zou houden. Maar langzaam maar zeker kreeg ze gezondheidsproblemen als gevolg van haar gewicht en ze besefte dat er nu echt iets moest veranderen.

Tracy nam contact op met een vriend die haar hielp om een plan te maken. Tracy begon gezonder te eten en regelmatig te oefeningen te doen. Het was in eerste instantie moeilijk om deze plotselinge verandering van levensstijl te omarmen, maar Tracy weigerde om op te geven.

Binnen de kortste keren leerde ze om te tennissen, te klimmen, en zelfs om aan een marathon mee te doen, sporten waarvan ze nooit had kunnen dromen!

Wacht maar tot je Tracy aan het eind van deze video ziet. Ze is echt een bewijs dat iedereen zijn of haar doelen en dromen kan bereiken, als je maar genoeg doorzettingsvermogen hebt! Geweldig Tracy!

Bron: ongelooflijk.nl