De zwangere heeft een enorme babybuik, maar als artsen de echo zien zijn ze geschokt. Er is alleen maar een handje!

Francesca Tomlinson kon niet wachter haar ongeboren baby te zien op de 12-weken prenatale echo. Het enige wat de jonge moeder echter kon zien was het kleine handje van haar baby.

Dat was omdat baby Gracie-Jane was “verstopt” onder een enorme cyste ter grootte van een voetbal in Francesca’s buik.

De eistokyst, die bijna 3 kilo woog, was twee maal om Francesca’s eierstok gewikkeld, waardoor ze verschrikkelijke pijn en druk op haar borst voelde. De cyste was in feite zo groot gegroeid dat Gracie-Jane geen ruimte had om te bewegen.

Francesca, die nog maar 22 jaar was ten tijde van haar zwangerschap was doodsbang de baby te verliezen. De cyste duwde tegen haar middenrif, maar kennelijk lieten de artsen het gewoon in haar groeien!

De inpaniek geraakte vrouw werd uiteindelijk met vliegende haast naar het ziekenhuis gebracht om de cyste te laten verwijderen. Terwijl de foetus onaangetast bleeft, verloor Fransesca haar rechter eierstok en eileider. Haar werd verteld dat ze misschien wel nooit meer kinderen zou kunnen krijgen.

Zes maanden later, in mei 2013, werd Gracie-Jane te vroeg geboren. Ondanks het feit dat de artsen zeiden dat het waarschijnlijk onmogelijk zou zijn, werd Fransesca nog maar zes maanden later opnieuw zwanger. Toen ze op het punt stond te bevallen, stond ze erop dat het spoedeisende hulpteam haar naar een ander ziekenhuis bracht.

Vier jaar later werd aan Francesca tienduizenden dollars aan schadevergoeding toegekend. Ze beargumenteerde dat een plan had moet worden gemaakt voor de behandeling van de cyste en dat deze tijdens de vroege zwangerschap verwijderd had moeten worden om complicaties te voorkomen.

DEEL het verhaal van deze dappere moeder met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: wtfbro.nl