Deze 18 kinderen hebben wel zeer vreemde eetgewoonten! Hun ouders zijn de wanhoop nabij. Nr. 3 slaat werkelijk alles!

Iedereen kent het duiveltje wel uit Struwwelpeter: “Nee, ik eet mijn soep niet op! Mijn soep die eet ik niet! En vele kinderen weigeren ook graag groenten of fruit te eten. Maar dan zijn er nog de gevallen waarbij eerst de hond het geproefd moet hebben voor ze het zelf eten … Hier een paar voorbeelden van bijzonder kieskeurige eters die hun ouders helemaal tot waanzin drijven. De geplaagde ouders delen de kieskeurige eetgewoonten van hun kinderen:

e87526e7f9a280a6eff171e316fe32c0-533x800

Hallo, mijn naam is Lexi en ik moet braken als ik saus zie, tenzij het saus van “poedersuiker” is. Ik hou van spaghetti met poedersuiker.

Hallo, mijn naam is Luke en ik hou van toast, maar niet van de “bruine deeltjes” (die het eigenlijke geroosterde deel zijn). Het brood moet wit blijven, maar de bovenste laag mag iets harder zijn, maar moet toch nog wit zijn.

Hallo, mijn naam is Riley en als ik een augurk in de buurt van mijn bord zie dan weiger ik te eten.

Hallo, mijn naam is Atlee en ik eet niets dat “vochtig” is. Wanneer het vochtig is, moet mijn moeder het met een papieren doekje droog maken. Ik weet dat dat niet gaat met al het vocht in soep, maar ze kunnen alle groenten, de noedels en het vlees eruit vissen voor ze het aan me opdienen.

Hallo, mij naam is Atlee en ik hou van toast met boter, maar niet als ik moet toekijken hoe de boter erop wordt gesmeerd. Je moet de boter in een andere kamer of buiten op de toast smeren, want als ik het zie doen dan zal ik de toast niet opeten. En kom niet op het geniale idee dat ik ook droge toast lust. Daar houd ik niet van. Ik hou van toast waarop boter is gesmeerd.

Hallo, mijn naam is Henry en ik eet graag varkensvlees, zo lang ze het maar kip noemen.

Hallo, mijn naam is Xander en als ik ook maar een draadje op mijn banaan aantref, dan huil ik alsof ze mijn been hebben afgehakt.

Hallo, mijn naam is Josie en ik eet alleen voedsel dat eerst in saladedressing gedrenkt was.

Hallo, mijn naam is Olivia en ik eet niets dat op mijn bord ligt, maar alleen als het zich op de grond bevindt.

f8f7889eac785f09b4c6095a1d5647bb-800x533

Hallo, mijn naam is Ava en het kan misschien wel gek zijn, maar eigenlijk doe ik niets liever dan zout aflikken en daarna uitspugen tot een klein hoopje, dat mijn moeder dan later vindt.

Hallo, mijn naam is Desmond en sinds ik op eens school een “Teddybeer Picknick” heb gehad, eet ik niets meer tenzij het wordt geserveerd met een “Teddybeer Picknick”. Ter verduidelijking: Een teddybeer picknick betekent dat het stuk brood eruitziet als een teddybeer en er gegeten wordt op een dekentje.

Hallo, mijn naam is Owyn en ik laat alles wat niet op een schotel wordt opgediend onmiddellijk op de grond vallen.

Hallo, mijn naam is Penny en ik weiger om iets te eten dat de hond niet eerst heeft geproefd.

Hallo, mijn naam is Jordyn en ik haat wortelen zo zeer dat ik geen oranjekleurige groenten meer eet. In de kleuterschool at ik wel groenten.

Hallo, mijn naam is Julia en morgen haat ik al het eten dat ik vandaag nog lustte.

Hallo, mijn naam is Olivia en ik neem van alles een hapje, en wacht dan totdat mijn mama meer voor me klaarmaakt.

Hallo, mijn naam is Gavin en ik gebruik veel verschillende lepels voor mijn ontbijtgranen.

Hallo, mijn naam is Caleb en ik vind het leuk als mijn toast helemaal met boter bedekt is. Als de boter smelt, wil ik nieuwe boter. Als ik de boter van de toast heb gegeten, doe ik er opnieuw boter op. Het liefst van al zou ik nog alleen boter willen eten.

Hallo, ik ben Ashton. Ik eet geen vlees, tenzij dan een koude hot dog. Maar noem het niet hot dog, dan blijf ik eraf, zelfs als het koud wordt geserveerd.

523da1d5d684b8305148b66af3e80d7a-658x800

Waarschijnlijk herkennen alle ouders dergelijke kleine vreemde trekjes bij hun kinderen. En de rest moet maar aan zijn kinderjaren terugdenken en herinnert zich zeker wel een of andere vreemde gewoonte.