Deze kleinzoon merkt iets onverklaarbaar bij zijn opa op. Als hij een camera installeert, kan hij zijn ogen niet geloven.

De Canadese hoofdstad Ottawa werd enige tijd geleden opgeschrikt door een vreselijk schandaal.

Enkele weken voordien had Daniel Nassrallah met toestemming van het management van het verzorgingstehuis een camera in de kamer van zijn opa George Karam geïnstalleerd, en dat om de reden van zijn mysterieuze verwondingen te achterhalen. George lijdt al enkele jaren aan Alzheimer en Parkinson, en is daarom de klok rond op verzorging aangewezen. Hoewel het personeel van de camera afwist, doet Daniel op de beelden een vreselijke ontdekking.

George werd door zijn verpleger Jie Xiao wel elk keer brutaal in het gezicht geslagen. In de video zien we dat de 89-jarige man compleet weerloos is en hulpeloos aan het geweld overgeleverd is.

Te zien hoe een persoon in een verzorgingstehuis zo mishandeld wordt, breekt je hart. Nadat de beelden aan het licht kwamen, werd Jie Xiao op staande voet ontslagen. Voor de rechtbank pleitte hij schuldig en de uitspraak mag nog dit jaar verwacht worden. We kunnen alleen maar hopen dat dergelijke gevallen in de toekomst vermeden kunnen worden. Niemand verdient dergelijke behandeling! En telkens weer plaatsen dergelijke misbruiken de toegewijde en zorgzame collega’s in de zorgsector in een slecht daglicht.

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Mail Online en Antena3