Deze man baart via een normale bevalling een kind. Wie de foto’s ziet, zal onmiddellijk wegsmelten.

Trystan Reese en Biff Chaplow zijn een gelukkig echtpaar. Ze hebben er echter lang voor moeten vechten om ten volle van hun liefde te genieten. Meer in het bijzonder Trystan werd als transseksueel jarenlang gepest en getreiterd. Maar het is in de zomer van 2016 dat het stel uit Portland in het noordwesten van de VS zwaar door het noodlot getroffen wordt.

Toen verloor Trystan namelijk zijn ongeboren kind. Zes weken lang hadden beiden gehoopt en zich verheugd, vooraleer Trystan een tragische miskraam had. Voor de twee was het een droom om na twee geadopteerde kinderen ook nog een biologisch kind te krijgen, welke droom in een klap aan diggelen werd geslagen.

Een jaar later zijn ze klaar om het nog eens te proberen. Ditmaal zijn ze goed voorbereid en overleggen intensief met de dokters, want ze willen kost wat kost een nieuwe tragedie vermijden. Omdat Trystan ook mannelijke hormonen aanmaakt, worden ze de hele tijd door artsen begeleid. Maar algauw volgt geweldig nieuws: Trystan is opnieuw zwanger!

Tijdens de zwangerschap werden de beide ouders in spe werkelijk obsessief. Elke week zet Trystan zich op de weegschaal en noteert alle belangrijke gegevens over zijn lichaam. De twee laten zich uitgebreid informeren over hoe ze met een zwangerschap van een transseksueel moeten omgaan.

Steeds weer stootten Trystan en Biff op verwondering van mensen die zich afvroegen hoe het mogelijk is dat een man zwanger kan zijn. Daarom verborg hij in het openbaar zijn zwangere buik onder dikke kledij. De artsen stellen zich echter heel tolerant op en behandelen de twee met geduld en professionaliteit.

Op 14 juli was het dan zover: Via een normale en succesvolle bevalling kwam hun spruit Leo ter wereld. De langverwachte baby weegt 4,3 kg, is kerngezond, monter en nu al de grote schat van zijn overgelukkige vader.

Ook Trystan doorstond de bevalling goed, zoals de twee trotse vaders op hun Facebookpagina verkondigden. Nu staat er niets meer in de weg van hun pril familiegeluk.

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Facebook en Daily Mail