Deze man heeft al 75 jaar niets meer gegeten of gedronken. Deze 11 mensen kunnen iets ongelooflijks!

Spiderman en Superman zijn helden van gisteren! Want hier volgt een overzicht van mensen die echt superkrachten bezitten die door de wetenschap niet verklaard kunnen worden.

1. Daniel Browning Smith

man1

Daniel is de meest flexibele man ter wereld. Hij staat al 5 keer in het Guinness Book of Records, want Daniel kan zijn lichaam zo samenklappen dat men hem in een tas kan meedragen. Als we hem zien hebben we eigenlijk maar een vraag: Waar zijn zijn knoken naartoe?

2. Daniel Tammet

man2

Daniel Tammet lijdt aan het syndroom van Asperger, maar dat weerhoudt hem er niet van om tien talen te spreken: namelijk Engels, Fins, Frans, Duits, Litouws, Esperanto, Spaans, Roemeens, het compliceerde IJslands en Welsh. Om zijn vaardigheid te bewijzen, verscheen hij op de IJslandse televisie waar hij helemaal in het IJslands geïnterviewd werd. Bovendien is hij ook recordhouder in het onthouden van het getal Pi: Op vijf uur tijd telde hij het tot 22514 cijfers achter de komma.

3. Ngoc Thai

man3

In 1973 had Ngoc Thai hoge koorts. Daarna heeft hij nooit meer geslapen. Niets schijnt te helpen, maar de artsen stelden eveneens vast dat zijn permanente waaktoestand geen negatieve bijwerkingen heeft, uitgezonderd dan een zwakke lever. Hoewel hij elke dag 50 kg varkensvoer versjouwd – en dat 4 km ver – wordt zijn lichaam niet moe. Geen enkele therapie of slaappillen had effect.

4. Rathakrishnan Velu

man4

Deze man uit Maleisië zou reclame voor tandpasta moeten maken. Hij trok met een staalkabel een trein met zeven wagons voort – het ene uiteinde van de kabel was verbonden met de traan en het andere met een mondstuk. Voor deze ongelooflijke prestatie kreeg hij een plaatsje in het Guinness Book of Records.

5. Wim Hof alias “de IJsman”

man5

Als je de onwaarschijnlijke gave van Wim Hof zou willen imiteren, zal je zeker doodvriezen. Want Wim verraste wetenschappers door twee uur lang bedekt in ijs te overleven, zonder dat zijn lichaamstemperatuur verandert. Met deze ongelofelijke vaardigheid heeft hij de Mount Everest beklommen en zonder water een hele marathon in de Namib-woestijn uitgelopen.

6. Prahlad Jani

man6

Prahlad Jani is een Indische Sadhu (Heilige Man) die sinds 1940 zonder water en eten overleeft. Tijdens een onderzoek werd hij gedurende 10 dagen lang in een verzegelde kamer opgesloten. Hij ging geen enkele keer naar buiten, zelfs niet om naar het toilet te gaan. Hij mediteert aldoor.

7. Tibetaanse Monniken

man7

De Tibetaanse Monniken beoefenen een vaardigheid die Tummo heet: Ze zijn in staat om de temperatuur in hun vingers en tenen met 17 graden te verhogen. Tot nu toe kan de wetenschap niet verklaren hoe ze hierin slagen.

8. Kevin Richardson

man8

Kevin Richardson lijkt met dieren te kunnen spreken. De dierenbeschermer, die ook bekend is als de leeuwenfluisteraar, heeft leeuwen, cheeta’s en andere roofdieren als vriend, maar niemand schijnt hun lichaamstaal zo goed te kunnen lezen als hij.

9. Ben Underwood

man9

Toen Ben 2 jaar was kreeg hij oogkanker, waardoor zijn twee ogen verwijderd werden. Sindsdien “ziet” hij met geruis, vergelijkbaar met dolfijnen. Zijn gave wordt als “echolocatie” aangeduid, want met de echo van het klikken met zijn tong kan hij verschillende objecten zien, zonder te weten wat er zich voor hem bevindt. Ondertussen is Ben op de leeftijd van 16 jaar gestorven aan de gevolgen van zijn kanker.

10. Natasha Demkina

man10

De gave van Natasha werd duidelijk toen ze 10 jaar oud was: ze heeft de gave om door de huid van mensen te zien. Hoewel haar gave nog niet helemaal wetenschappelijk bewezen is, kon ze van verschillende mensen, onder andere haar arts, zeggen waar ze beenderbreuken hadden opgelopen.

11. Stephen Wiltshire

man11

Stephens geheugen is als een fototoestel. Als hij eenmaal iets gezien heeft, kan hij het zich tot in de kleinste details herinneren. Hij heeft dit bewezen door de correcte miniatuurweergave van Singapore, die voor haar omvang en complexiteit bekend is, eenvoudig uit het geheugen na te schilderen.

Het is ongelofelijk tot wat sommige mensen in staat zijn. En dan zijn er nog mensen die beweren dat superhelden niet bestaan! DEEL deze uitzonderlijke talenten met iedereen die je kent!