Deze opa kan maar niet geloven wie hij in de bioscoop op het grote scherm ziet. Maar wanneer hij opkijkt, kan hij zijn glimlach niet bedwingen!

Omdat de economie het zo slecht deed de afgelopen jaren werden vele families verplicht om te scheiden doordat vele mensen ervoor kozen om in andere steden werk te gaan zoeken.

Dus wanneer drie jaar geleden de ouders van de kleine Esme van Londen helemaal naar Australië zouden verhuizen, was de hele familie gebroken van verdriet bij de gedachte dat ze zo ver van elkaar zouden moeten leven. De kleine Esme hield zielsveel van haar grootouders, maar haar ouders moesten verhuizen, hoewel ze zelf niet wilden.

bioscoop

Iedereen die deze situatie al heeft meegemaakt, weet hoe moeilijk het is. Zelfs met de voordelen van telefoon, Skype en FaceTime, het is toch niet hetzelfde als in het echt gezellig met elkaar te kunnen kletsen. Zelfs als je nauw contact met elkaar houdt, blijft het toch alsof er een deel van je leven ontbreekt.

In de loop der jaren doen de grootouders van Esme toch hun best om bij te houden hoe hun kleindochter opgroeit. Maar omwille van het gebrek aan financiële middelen was het toch een moeilijke beslissing om ze te gaan bezoeken.

Gelukkig hoorde British Airways over het geweldige verhaal van deze familie. Dus ze werkten samen met Esme en haar ouders om een film op te nemen waarin het kleine schattige meisje de hoofdrol speelde. En wanneer de grootouders van Esme op een ochtend naar de bioscoop trokken, hadden ze geen idee ze de film van hun leven zouden zien!

Blijf kijken om te zien wat er op het einde van de film gebeurt.

En DEEL deze schattige video als je vindt dat alle families het verdienen om herenigd te worden!