Deze paardenfluisteraar spreekt zijn viervoeters zachtjes toe. Dan begint hij plotseling te lopen. Let op de reactie van de paarden!

Er is nauwelijks iets mooier dan een kind of dier zijn oprechte vreugde te zien uitdrukken. Of het nu een hond is die in de sneeuw aan het spelen is of de paarden in de onderstaande video die op het strand met hun beste vriend spelen, iets vervult ons van vreugde als we schoonheid in zijn meest pure vorm waarnemen.

In de 4 minuten durende onderstaande video maak je kennis met paardeneigenaar en trainer David Lichmann die een intenst moment met zijn paarden op strand beleeft. Dit is zo hartverwarmend!

paarden

Bij aanvang staat Lichmann met drie paarden aan de rand van het water. Hij lijkt wel met hen te praten.

Deze paardenfluisteraar heeft ongetwijfeld een bijzondere relatie met zijn paarden ontwikkeld. Op 55 minuten begint hij in het filmpje met zijn paarden langs het water te wandelen. Net zoals de eigenaar tillen de paarden hun voorste poten op.

Op minuut 45 zie je de paarden opstaan na een welverdiende rust op het strand. De viervoeters richtten zich op wanneer Lichmann zich opmaakt voor nog meer oefening. Wanneer een van de witte paarden achterop hinkt, heeft Lichmann hem een speciale behandeling.

Wat is jouw reactie op deze bijzondere dierenvideo?

DEEL je gedachten in de onderstaande commentaren!