Deze schattige baby ligt op een grote Hond. Maar let op het buikje van de baby…

Het vinden van een geschikte babysitter kan soms extreem moeilijk zijn, zeker voor een pasgeboren baby. Je moet weten of je de persoon in kwestie tot in de diepste haarvaten kunt vertrouwen! Het beste is nog een familielid. Je moeder, vader, broer of zus zijn altijd de eerste keuze. Tenminste toch als ze dichtbij wonen. Maar wat als je geen familie in de buurt hebt? Dan roep je de hulp in van je andere kinderen als je die hebt, maar soms kun je je eigen kinderen zelfs nog niet vertrouwen met iets eenvoudigs als hun eigen boterhammetjes smeren, laat staan dat ze voor een kleine baby zouden moeten zorgen. Deze familie heeft een geweldige korte termijn oplossing gevonden voor hun baby!

baby-2

Uiteraard is deze babysitter alleen maar geschikt wanneer mama of papa even de handen vol hebben. Terwijl deze baby op de zetel ligt te slapen, rust zijn hoofdje op een eerder ongewoon kussentje. Sterker nog, dit kussen is de babysitter! Deze hond is uitgeput, wellicht van in de tuin te spelen, en heeft behoefte aan een goed dutje, maar ook de baby valt lekker in slaap net alsof hij in de armen van zijn moeder of vader ligt.

Papa houdt van dichtbij een oogje in het zeil voor het geval er iets moest geboren, maar deze puppy zou zijn broertje nooit iets aandoen. Dat zie je zo!

DEEL deze te schattige video met iedereen die je kent!

https://youtu.be/3kjx3bQ_5xY