Deze vrouw sterft. Maar haar laatste wens schokt de artsen. Dit brengt je gegarandeerd aan het huilen.

Rejane Chili is 49 jaar en woont in het Braziliaanse Porto Alegre. Enkele maanden geleden moest ze vernemen dat ze kanker heeft en dat de ziekte in het laatste stadium is. Ze is zo zeer verzwakt dat ze het ziekenhuis niet meer kan verlaten en verblijft daar meerdere weken. Tijdens deze zware tijd krijgt Rejane regelmatig bezoek van vrienden en familie, maar ze beklaagt zich erover dat ze iemand heel bijzonder mist.

wens1

Rejane is zeer gehecht aan haar hond. Als sinds hij een puppy is zorgt ze voor de viervoeter en ze behandeld hem als ware het haar eigen zoon. Voor Rejane is het nog de grootste kwelling om van haar Ritchie gescheiden te zijn. Uit angst om te sterven zonder dat ze hem nog een laatste keer gezien heeft, vraagt ze meermaals dat hij haar nog een keer zou kunnen bezoeken. Maar het ziekenhuisreglement is streng tegen honden. Bovendien is de kans op infecties in haar toestand uiterst gevaarlijk. Maar Rejane ligt op sterven en een paar bacteriën meer of minder zullen haar gezondheid evenmin nog beïnvloeden. Ontroerd door haar laatste wens beslist het ziekenhuis om een uitzondering te maken en laat het bezoek van de viervoeter toe.

Tiago – haar zoon – brengt de hond met een taxi tot bij het ziekenhuis. Om veiligheidsredenen vindt het bezoek in een speciale ruimte plaats. Maar toen Ritchie zijn moeder zag was er geen houden meer aan. Hij rent naar haar toe, springt op bed en begint haar te likken. Wat een ontroerend moment! De vrouw en hond zijn duidelijk dolgelukkig. Het is onmogelijk voor de aanwezigen om de ogen droog te houden.

wens2

Hieronder kan je het prachtige moment met je eigen ogen bekijken. Deze beelden zijn echt pakkend! Toen ze haar laatste adem uitblies, wilde deze vrouw nog afscheid nemen van haar beste vriend. Als dit verhaal ook jouw hart verwarmde, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!