Dierenvriend bevrijdt geketend paard. Kijk nu naar de reactie die als een lopend vuurtje de wereld rondgaat.

Ongeacht hoe veel je een paard ook vastketent en het temt, het zal altijd vrij willen rondlopen.

Het is ondenkbaar dat zulke dingen gebeuren, maar in Roemenië binden paardeneigenaars geregeld de benen van hun paarden samen om te verhinderen dat ze weglopen. Maar paarden hebben een sterke geest, dus het is geen verrassing dat zelfs met ketens een paard uit de Letea streek erin slaagde om te ontsnappen.

Dit is een tijdloos verhaal, waarvan we vinden dat het te belangrijk is om niet te delen.

Toen Ovidiu Rosu, een dierenarts van de organisatie Four Paws, het paard ontdekte, kon het zijn vriendjes niet bijhouden en werd het gedwongen om zich op een vreselijke manier voort te bewegen.

Niettemin deed het paard toch z’n best om bij te blijven.

Als dierenarts vertrouwd met deze praktijk van het ketenen, wist Rosu dat hij iets moest doen om het paard uit z’n lijden te bevrijden.

 

Nadat hij het paard verdoofd had, begon hij de ketens los te maken. Toen merkte hij de diepe snede boven een van zijn hoeven op.

Uiteindelijk kon het paard bevrijd worden.

 

Toen het paard ontwaakte, kon hij het niet laten om zijn liefste kant aan Rosu te tonen en hem te bedanken voor zijn vriendelijkheid.

Om meer te leren over deze redding en over Four Paws, moet je zeker de onderstaande video bekijken die al meer dan 5 miljoen keer bekeken werd.

Geen enkel paard mag vastgeketend worden en dit is iets wat voor eens en voor altijd moet stoppen! Overweeg om dit bericht te DELEN zodat we deze belangrijke boodschap met z’n allen kunnen verspreiden!

Bron en afbeeldingen: Newsner en YouTube