Dit alledaagse product in je huishouden heelt schimmelnagels eerder dan elk ander medicijn.

Teennagelschimmel is vreselijk en bezoekjes bij de dokter zijn best vervelend, dus zijn er mensen die huishoudelijke middeltjes verkiezen om teenschimmel te bestrijden met producten die ze gewoon in huis hebben. Hieronder volgen enkele huishoudelijke remedies die je zou kunnen proberen.

teenschimmel1

In de eerste plaats wordt er gezegd dat Vicks VapoRub goed zou helpen. Je moet het dagelijks met een watje aanbrengen en na verloop van tijd zou de teennagelschimmel moeten verdwijnen.

Soda is een andere mogelijke oplossing. Hoewel het de schimmel niet helemaal zal verwijderen, vermijd je alleszins dat het verder groeit. Laat je voeten elke dag in een voetbad met 4 of 5 eetlepels soda en een kopje appelciderazijn rusten. Dit zou moeten werken.

Appelciderazijn is een andere oplossing tegen teennagelschimmel. Mix enkele lepels appelciderazijn met water in gelijke verhouding. Voeg vervolgens maïzena toe om een paste te maken en op de getroffen zones te smeren.

Ten slotte is er nog listerine-mondwater. Een voetbadje van 30 minuten met alleen listerine of een mix van 1:1 met appelciderazijn zou na verloop van tijd moeten helpen om teennagelschimmel te elimineren.

DEEL deze nuttige huishoudelijke tips met iedereen die je kent!