Dit is hoe een 5-jarige jongen eruit zag toen de politie hem redde uit de handen van zijn agressieve ouders…

Een beetje zoals Harry Potter door zijn oom en tante werd behandeld in de beroemde gelijknamige films, vonden ze deze jongen uit Texas helemaal uitgehongerd opgesloten onder de trap.

Toen de politie ter plaatse arriveerden, waren ze geschokt om de 5-jarige jongen in dergelijke mensonwaardige omstandigheden aan te treffen. Scrol naar beneden om te zien hoe ze de jongen ontdekten.

jonge

Afgelopen vrijdag had de 24-jarige Bradley Bleimeyer een verhitte discussie met zijn 16-jaar oude stiefzoon over hoe hij de 5-jarige jongen behandelde.

Boos en vol walging belde de tiener de politie om aangifte te doen van dit grof geval van kindermishandeling en verwaarlozing.

Maar nog voordat de politie aankwam, nam de vrouw van Bleimeyer, Tammi, de 5-jarige jongen met haar op de vlucht.

Toen de politie kwam opdagen, vertelde de heroïsche tiener dat Tammi de jongen meenam en enkele minuten voor hun komst vluchtte.

Maar dan vond de politie de matras onder de trappen en arresteerden ze Bradley. Uiteindelijk kon de politie ook Tammi vinden en arresteerden ook haar. De 5-jarige jongen werd overgebracht naar het hospitaal voor verzorging.

“Hij was zeer ernstig ondervoed en zijn ribben staken eruit, vol builen en schrammen” zei de hoofdcommissaris Mark Herman. “Zijn huid op de rug bladerde er gewoon af, het was een vreselijke, vreselijke situatie.”

Tammi is zwanger en heeft al 5 kinderen met inbegrip van de 16-jarige die de politie belde. Ze werd vrijgelaten op borgtocht. Bradley bevindt zich nog in de gevangenis zonder de mogelijkheid om vrij te komen op borgtocht omdat hij al eerder op borg werd vrijgelaten.

Al de kinderen van Bleimeyer staan nu onder de hoede van de Dienst Kinderbescherming.  Maar Tammi ondernam gerechtelijke stappen om het hoederecht over haar kinderen terug te krijgen.

mishandeld

baby

mishandeling

DEEL je dit bericht!