Dit lijkt een doodgewoon landhuis. Maar als je ziet wat de bewoners in hun woonkamer hebben… Ongelooflijk!

Ongeveer een half uurtje buiten NYC staat een adembenemend mooi landhuis in Bergen County, New Jersey. Deze prachtige verschijning zal je mond doen laten openvallen van verbazing.

Om te beginnen is het huis een Frans landhuis met een Corinthische stenen buitenkant. Het ligt op een enorm groot stuk dat, en is oorspronkelijk gebouwd voor de familie die daar woonde vanaf 2013. Geïnspireerd door het Paleis van Versailles in Frankrijk, heeft de familie die daar tegenwoordig woont het helemaal zelf ingericht.
landhuis

Een snelle rondleiding door het interieur en de inrichting onthult bijvoorbeeld een Swarovski kristallen kroonluchter, een bibliotheek, formele eetkamer, een tennisbaan en een enorme kast die eruit ziet alsof je je in een sprookje bevind.

Maar misschien nog wel het meest unieke van dit hele huis is het zwembad in de woonkamer. Dit ga je niet geloven… Midden in de woonkamer staat een zout binnenzwembad. In totaal passen er zo’n 40 mensen is, en bevat een heerlijke exclusieve jacuzzi waar je ten alle tijden heerlijk in kan relaxen.

En als dat nog niet genoeg is.. Wacht maar tot je ziet hoe dit enorme huis aan zijn stroom komt.

Persoonlijk vind ik het altijd erg interessant om te zien hoe andere mensen leven. En als ik dit huis en zijn decoratie en inrichting zo zie.. Zou ik het alles behalve erg vinden om hier mijn vakantie in door te brengen.

Bron: tipsenideetjes.net