Dit ziet eruit als een sprookjesachtige bruiloft. Maar achter deze foto schuilt een VRESELIJKE realiteit.

Toen de 26-jarige Chris Price leerde dat hij aan een terminale kanker leed en nog maar zes maanden te leven had, was de schok overweldigend. Maar in plaats van in zelfmedelijden te vervallen, besluit hij de grootste droom van zijn liefde te vervullen. Hij doet de 29-jarige Ceri een huwelijksaanzoek en ze organiseren een prachtige bruiloft met hun vier kinderen als eregasten. Het was echt een magische bruiloft!

In april 2012 kreeg Chris het droevige nieuws te horen. Hij had slokdarmkanker.

trouw1

Aanvankelijk waren de artsen nog hoopvol want de ziekte leek verslagen. Maar precies een jaar later keerde ziekte terug, ditmaal in een ongeneeslijke vorm.

trouw2

Met een levensverwachting van nog zes maanden besloot Chris om de droom van zijn vriendin Ceri waar te maken. Hij deed meteen een huwelijksaanzoek en ze zei ja.

trouw3

Meteen na de bruiloft vertrokken ze voor de wittebroodsweken naar Parijs. Maar niet alleen als koppel, maar met hun vier kinderen: Halle (9) en de drieling Evan, Morgan en Georgia (6).

trouw4

Kort daarop bracht het koppel nog enkele romantische dagen in New York door.

trouw5

En het zou nog verdergaan: Daarna boekte de liefdevolle echtgenoot voor haar verjaardag een reisje naar Las Vegas. Helaas konden ze dit niet meer meemaken. Enkele maanden na de bruiloft stierf Chris in de armen van Ceri. Zijn begrafenis vond plaats in dezelfde kerk waar ze zes maanden eerder getrouwd waren.

trouw6

Nadat Chris in januari 2014 overleed zei Ceri het volgende over haar echtgenoot:

“Als mijn liefde hem zou kunnen redden, dan zou hij eeuwig leven. We hebben nog zoveel gedaan in de korte tijd dat we samen waren. Door zijn ziekte leerde hij om van elk moment ten volle te genieten en hij leerde me om hetzelfde te doen.

Hij overleed in mijn armen en ik voelde zijn laatste adem. Mijn hart is gebroken, ik ruik nog steeds zijn aftershave en ik draag zijn kleding om hem dicht bij mij te voelen. Hij hield van mij en zijn vier kinderen alsof het zijn kinderen waren. En zij hielden van hem.

Ik heb van niets spijt. We wisten wat ons te wachten stond en we genoten van elke seconde die we samen hadden. We speelden zijn favoriete nummer op zijn begrafenis “Show Me Love” van Robin S. Want dat was wat hij altijd deed: iedereen met liefde behandeld. Ik mis hem elke seconde, elke dag.”

DEEL dit prachtige liefdesverhaal met iedereen die je kent!