Dochter krijgt een lieve kus van haar vader. Maar wat ze dan doet maakt haar vader aan het huilen …

Het is echt magisch om naar een baby te kijken, hoe ze nog nauwelijks de werking van hun eigen armpjes begrijpen tot hoe ze rondkruipen en hun eerste stapjes wagen.

baby

Dat zijn echter de grote mijlpalen. Maar wat met alles wat daartussen ligt? Wat als ze voor het eerst de hik krijgen? Wat met de eerste keer dat ze met een van de je slungelachtige grapjes lachen? Wat als ze hun eerste woordjes en zinnetjes brabbelen? Dit zijn ook geweldige en vaak onderschatte momenten!

Kinderen leren zoveel door gewoon te imiteren wat hun ouders of verzorgers doen. Als ze een woord maar genoegen horen herhalen, zullen ze dit vroeg of laat zelf in de mond proberen te nemen. Als ze mama altijd zien in de handen zien klappen na een boertje, weten ze dat dit bevestiging betekent.

Deze vader, George Putzenheimer, vroeg zich af wat er zou gebeuren als hij zijn dochter een lieve kus op de wang zou geven. Hij deed het haar een aantal keer voor door haar zachtjes op de wang te kussen.

Tot zijn grote verbazing was ze helemaal mee met het concept van kussen, maar de uitvoering? Na haar eerste poging greep mama meteen naar haar camera, want dit is echt te schattig om waar te zijn.

De poging van het kleine meisje om te kussen bewegen de vader tot tranen toe.

DEEL dit geweldig moment met je vrienden en familie op Facebook!