Een 100-jarige dame waagt een dansje – Let goed op haar benen!

Als het echt waar is dat je maar zo oud bent als je je voelt, moet deze bejaarde vrouw ongeveer 20 zijn. Want ondanks het feit dat ze letterlijk een eeuw oud is, is zo nog zo levendig als iemand die een kwart van haar leeftijd is. Het is tijd om onze dansschoenen aan te trekken, want deze energieke vrouw is echt aanstekelijk!

dansen

Ze mag dan misschien wel 100 jaar oud zijn, maar dansen kan ze nog als de beste! In deze video zien we deze oude dame zich tijdens een feestje helemaal het beste van zichzelf geven. Toen de keyboardman een rock-and-roll nummer begon te spelen, danste ze helemaal alleen in het midden van de dansvloer. Ze draagt een elegante vest met knoppen, een broek en parels – de perfecte outfit om iedereen haar danskunsten te laten zien!

Zien hoe Lorraine danst, tovert echt een glimlach op je gezicht. Je ziet nog zo de pit en de passie in haar, waarvan sommigen misschien denken dat zoiets met de jaren verdwijnt. Echter niet voor deze 100-jarige … Aan haar danspasjes te zien, zal Lorraine er nog wel enkele jaartjes bijdoen!