Een dakloze man had zijn familie al 40 jaar niet gezien. Maar dan vertelt een vrouw op straat hem DIT!

Toen Isaac Avila op een straat een vrouw Gaby genaamd ontmoette, had hij geen idee dat dit zou leiden tot de hereniging met zijn lang verloren zus.

De dakloze man, ook wel Chico genoemd, leefde al 40 jaar van zus Lupe gescheiden. Sterker nog, de ondertussen 65-jarige man had zijn familieleden al niet meer gezien van toen hij 25 jaar was.

dakloos

Gabby, die Chico toevallig ontmoette, hielp hem om een video op te nemen met Miracle Messages, een liefdadigheidsinstelling die daklozen met hun familie wil verenigen door korte videoboodschappen online te plaatsen. Sociale media helpen om de boodschap te verspreiden, want in het verleden lukte het al bij anderen, zoals een dakloze vrouw die zo haar zoon terugvond.

“Ik weet dat het erg lang geleden is maar ik herinner me jullie nog van toen ik jong was” zei hij in de videoboodschap. “Ik zou willen dat ik jullie op een betere manier zou kunnen vinden, maar dit is alvast de snelste manier … Mijn hart mist jullie allemaal heel erg.”

Zijn zus Lupe zag de boodschap en reisde van North Carolina naar Miami om zich met haar broer te herenigen. De hartverwarmende reünie werd in de onderstaande video opgenomen. Alleen al aan hun innige omhelzing te zien is het duidelijk hoe zeer ze elkaar wel gemist hadden.

Bekijk het hieronder en DEEL deze boodschap als ook jij blij bent om deze twee terug samen te zien!https://youtu.be/E3WrC4Ev964