Een dokter hoort een zwangere vrouw schreeuwen. Hou haar benen goed in de gaten. Ongelooflijk!

Eerder zagen we al enkele waanzinnige geboorteverhalen en dit verhaal is geen uitzondering. De volgende scène komt uit een ongelofelijke nacht op de spoedafdeling (een episode van “Untold Stories of the ER” uit 2005).

zwanger

Dr. Mauricio Heilbron Jr. moest in zijn hospitaal in San Pedro, Californië, verschillende patiënten verzorgen. Hij kreeg af te rekenen met een kritieke schotwonde en een patiënt wiens ingewanden uit zijn buik hingen. Dr. Heilbron dacht dat zijn avond niet nog meer hectisch zou kunnen worden … maar daar vergiste hij zich vreselijk in! Plotseling hoorde hij de stem van een zwangere vrouw die het uitschreeuwde van de pijn – gevolgd door paniekerige voetstappen van iemand die haar in de gang achterna holde.

De voetstappen waren van een niet nader genoemde spoedarts die op zijn knieën gleed om de baby die letterlijk uit de vrouw vloog op te vangen. Als een echte superheld wist hij wat er te gebeuren stond en liet hij zijn vangkunsten zien.

Alle artsen en verpleegsters stonden verbluft toe te kijken toen de heroïsche spoedarts daar met de baby in zijn armen stond. Helaas droeg hij een mooi hemd, geklede broek en blinkende schoenen op het ogenblik van zijn vangst. Nu stond hij daar helemaal onder het bloed, geboortevocht en de urine, en God weet wat nog allemaal.

Beeld je eens in wat er zou gebeurd zijn moest deze arts zijn instincten niet gevolgd hebben? Echt ongelofelijk!

DEEL deze video met je vrienden op Facebook!